trimsalon beau

Historie

Inmiddels bijna twintig jaar terug ben ik begonnen met mijn opleiding hondentoiletteerbedrijf. Ja, dat klinkt reuze interessant en dat is het ook alleen noem ik het gewoon hondentrimster. Na het behalen van mijn diploma en een stageperiode van bijna 3 jaar kon ik eindelijk voor mezelf beginnen.

Om de kosten te drukken wilde ik graag aan huis werken, maar woonde toen nog op een flat in Amersfoort. Dus daar was geen beginnen aan.

Mijn ouders toen nog beide in leven woonde in een leuk boerderijtje (met schuur) in Hoevelaken. Het was vlot geregeld en mocht in de schuur mijn praktijk beginnen. Binnen no time was er een leuk trimsalon hok neergezet met alle gemakken van dien. En wat wil je nog meer als tussen de middag je broodje en je glaasje melk klaar staat.

Het bedrijfje begon een echt bedrijf te worden, het ging goed.
Ik had al eens na zitten denken over een wat grotere plek. Want drie honden van jezelf, en nog enkele honden van klanten op een stukje van vijf bij drie viel niet altijd mee. Ik hoefde niet veel langer na te denken, want mijn ouders wilde gaan verkopen inclusief de schuur. En wat wilde het geval, de nieuwe bewoners wilde mij er niet bij hebben als stukje inboedel. Dus uiteindelijk noodgedwongen naar een andere locatie uitkijken.

Inmiddels getrouwd besloten Ton, mijn man, en ik te verhuizen naar Hoevelaken. Huis gekocht met een enorme achtertuin. Er stond alleen geen trimsalon, dus dat werd bouwen. Mijn schoonvader en man hebben binnen vier maanden de meest mooie trimsalon neergezet die je je maar kan wensen.
We waren weer volop in bedrijf. Het enige wat ik zo af en toe miste was mijn broodje en glaasje melk tussen de middag.